RÓLUNK - Dekorhabvagas -Térbeli feliratok - Habbetűk

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

RÓLUNK

ELÉRHETŐSÉG
Miért érdemes ettől a csapattól rendelnem?
 
      
Ha szeretnék valami igazán kifejezőt, de nincs konkrét elképzelésem arról, milyen „cégér” mutatna jól az üzletem homlokzatán vagy belterében, megtervezik a termékeimhez/szolgáltatásomhoz legjobban illőt.
      
Méret- és alakpontosan dolgoznak, munkájuk időt álló.
CNC gépük tartós, extrudált és expandált polisztirolból vágja ki a kívánt formát, amelyet, ha úgy kérem, speciális, az időjárásnak hosszú éveken át ellenálló festékkel vonnak be.
      
Bármilyen színben és méretben kiviteleznek.
A technológia rendelkezésre áll! A tervezés során ugyanakkor figyelembe veszik a hordozó felület sajátosságait, a láthatóságot, olvashatóságot, hiszen akkor igazán szembetűnő, hívogató a felirat, logó, stb., ha az arányaiban, színvilágában harmonizál azzal a környezettel, amelybe kerül.
      
Gyorsak és pontosak - a kívánt forma bonyolultságától függően elkészülnek a munkával akár néhány napon belül.
      
Ha kívánom, nem kell a szállítással és a rögzítéssel bajlódnom.
Kérésre házhoz hozzák és felszerelik a dekorációt!
      
Ha pontosan tudom, mire van szükségem, mert a cégem standard arculati elemeket használ, az előírtaknak megfelelően gyártják le azokat, hűen a szabványhoz.
      
Korrekt, megfizethető áron dolgoznak!
Ha térfeliratot szeretnék, az árkalkulátor segítségével hozzávetőlegesen kiszámolhatom, mennyibe kerül. Amennyiben egyedi formát kívánok gyártatni, természetesen adnak rá árajánlatot.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz